Güncel koronavirüs rakamları açıklandı 11.04.2022

Sağlık Bakanlığı güncel koronavirüs rakamlarını açıkladı.

Güncel koronavirüs rakamları açıklandı 11.04.2022

Sağlık Bakanlığı'nın internet sitesinde yer alan Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu'nun güncel verileri paylaşıldı. 11 Nisan’a ait verilere göre, 182 bin 216 test yapıldı.

Güncel verilere göre, 6 bin 893 yeni vaka tespit edilirken 28 kişi hayatını kaybetti. Öte yandan son bir günde 11 bin 207 kişi sağlığına kavuştu.

VAKA SAYISI ARTTI!

Bakanlığın 10 Nisan verilerine göre, dün 172 bin 461 test yapılmıştı. Dün, 5 bin 609 vaka tespit edilirken, 32 kişi hayatını kaybetmişti. Bugün ise vaka sayısı artarak 7 bine dayandı.

AŞILAMADA İLK SIRADA HANGİ ŞEHİR VAR?

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en çok aşılamanın gerçekleştirildiği Osmaniye’yi, Ordu, Amasya, Muğla, Kırklareli, Çanakkale, Eskişehir, Balıkesir, Manisa ve Zonguldak takip etti.

EN DÜŞÜK AŞILAMA ŞANLIURFA'DA

Bakanlığın tablosuna göre Türkiye’de en az aşılamanın gerçekleştirildiği Şanlıurfa'yı sırasıyla Batman, Siirt, Diyarbakır, Bingöl, Muş, Mardin, Bitlis, Ağrı ve Elazığ takip etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem