Gül'ün sağlık durumu açıklaması

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün sağlık durumu ile ilgili açıklama yapıldı.

Gül'ün sağlık durumu açıklaması

Kulağındaki rahatsızlık nedeniyle Hacettepe Hastanesi'nde tedavi altına alınan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bir süre daha hastanede kalacağı açıklandı.

Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, Cumhurbaşkanı Gül'ün Kulak Burun Boğaz Anabilim dalında muayenesi ve odyolojik incelemelerinin yapıldığını ve her iki kulakta iç kulak kaynaklı rahatsızlık tespit edildiğini belirtti.

Tuncer, her iki kulakta düzelmenin başladığını vurgulayarak, Gül'ün tedavisinin devam ettiğini kaydetti.

Bu arada Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezi'nden verilen bilgiye göre, Gül'e çok sayıda geçmiş olsun telefonu ve mesajı geldi.

Cumhurbaşkanı Gül'ü TBMM Başkanı Çiçek, Başbakan Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve kabine üyeleri telefonla aradı ve geçmiş olsun dileğinde bulundular.

İran Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad ile Irak Cumhurbaşkanı Celal Talabani, Gül'e yazılı bir mesaj göndererek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Cumhurbaşkanı Gül'ü hastanede ziyaret ederek, sağlık durumu hakkında bilgi aldı. Hacetepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, Akdağ'ı hastane girişinde karşılayarak, Gül'ün bulunduğu odaya çıkardı. Akdağ, yaklaşık 2 saat Gül'ün yanında kalırken, çıkışta açıklama yapmadı.

TEDAVİYİ PROF. DR. TURAN ÜSTLENDİ

Cumhurbaşkanı Gül'ün tedavisini ise Prof. Dr. Ergin Turan üstlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Siyaset