Geleceğin komutanına balyoz!

Bu nedenle Balyoz davasında tutuklanan komutanlar 2011’de terfi şansını kaybetti. 2017’de de genelkurmay başkanı olması beklenen Korgeneral Özarslan da bu isimler arasında. Balyoz davası kapsamında tutuklanan 30 general ve amiralin içinden önemli bir bölü

Geleceğin komutanına balyoz!

Bu nedenle Balyoz davasında tutuklanan komutanlar 2011’de terfi şansını kaybetti. 2017’de de genelkurmay başkanı olması beklenen Korgeneral Özarslan da bu isimler arasında.

 

Balyoz davası kapsamında tutuklanan 30 general ve amiralin içinden önemli bir bölümünün terfisi önümüzdeki Yüksek Askeri Şûra (YAŞ) toplantısında görüşülecekti.

 

2007 yılında birinci sıradan korgeneral rütbesine yükselen ve bu sene orgeneral olmasına kesin gözüyle bakılan 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Korkut Özarslan da terfi şansını yitirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem