Fuat Oktay'dan 'Togg kredisi' açıklaması

Togg’a özel kredi verilip verilmeyeceğiyle ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, “Kamu bankalarımız bunun için çalışıyor” dedi.

Fuat Oktay'dan 'Togg kredisi' açıklaması

Togg’a özel kredi verilip verilmeyeceğiyle ilgili merak edilen soruları yanıtlayan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Kamu bankalarımız bunun için çalışıyor. İlk hedefimiz kapasite artırımı olacak. Bataryayla alakalı da yeni ortaklıklar kuruldu. Onun da üretim tesisi için çalışıyoruz. Daha güzel haberler vermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN'DAN ÇAĞRI GELMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kısa süre önce konuya ilişkin flaş bir çağrıda bulunmuştu. "Kamu bankalarımız niye var?" diye soran Erdoğan, şunları söylemişti: "Elbette Togg ile kampanya yapma noktasında kamu bankaları için bu iyi bir fırsat olacaktır. Buradan kendilerine çağrıda bulunuyorum, gerekirse tabii kendileriyle de bir ortak toplantı yapıp böyle bir zemini oluşturmaları hususunda inşallah bu adımı atmayı ben de düşünüyorum. Nasıl konutta böyle bir imkan hazırladıysalar, otomobilde de özellikle Togg'a yönelik böyle bir adım atılabilir" ifadelerini kullanmıştı.

Fuat Oktay'dan 'Togg kredisi' açıklaması

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem