Eski basketbolcu tecavüzden tutuklandı

Antalya’da, oyuncu Gamze Özçelik’e tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan ve verilen hapis cezaları Yargıtay tarafından bozulan eski milli basketbolcu Gökhan Demirkol bugün katıldığı 6’ncı duruşmada tutuklandı.Antalya’nın Kemer ilçesindeki bir otel odasında

Eski basketbolcu tecavüzden tutuklandı

Antalya’da, oyuncu Gamze Özçelik’e tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan ve verilen hapis cezaları Yargıtay tarafından bozulan eski milli basketbolcu Gökhan Demirkol bugün katıldığı 6’ncı duruşmada tutuklandı.

Antalya’nın Kemer ilçesindeki bir otel odasında oyuncu Gamze Özçelik’e 1 Temmuz 2004 tarihinde tecavüz ettiği iddiasıyla Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan eski milli basketbolcu Gökhan Demirkol, 25 Aralık 2006’da 5 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırılmış, 30 Kasım 2005 tarihinde tutuklanıp 8 ay 10 gün cezaevinde kaldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Karar, 9 Haziran 2008 tarihinde Yargıtay 5. Ceza Dairesi’nin oy birliğiyle bozulup yeniden yargılama süreci başlatılmıştı.

Bozulan kararın ardından Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde 6’incı kez görülen duruşmaya, hakkında kırmızı bültenle yakalama kararı bulunan Gökhan Demirkol da katıldı. Gökhan Demirkol, savunmasında suçsuz olduğunu belirterek, "Gamze benim kız arkadaşımdı, hiç bir zaman da kaçmadım, kaçacak olsam da buraya gelmezdim" dedi.

Mahkeme heyeti Gökhan Demirkol’un tutuklanmasına karar vererek duruşmayı 20 Kasım tarihine erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler