Ermeni tasarısı bugün oylanabilir

ABD Temsilciler Meclisi Genel Kurulu 3 saat önce yapılan dua ile başladı. Genel Kurul'a Nancy Pelosi başkanlık ediyor. Yakın kaynaklar Pelosi'nin sözde Ermeni soykırım karar tasarısının bugün gündeme gelebileceğini, milletvekillerinin bu konuda çok baskı

Ermeni tasarısı bugün oylanabilir

ABD Temsilciler Meclisi Genel Kurulu 3 saat önce yapılan dua ile başladı. Genel Kurul'a Nancy Pelosi başkanlık ediyor. Yakın kaynaklar Pelosi'nin sözde Ermeni soykırım karar tasarısının bugün gündeme gelebileceğini, milletvekillerinin bu konuda çok baskı yaptığını söylediğini aktardılar.

Diğer taraftan Beyaz Saray, Başbakan Erdoğan'ın mektubunun ardından Obama'nın Pelosi'den karar tasarısını durdurması yönünde bir girişimde bulunmadığını açıkladı. Başkan Obama ve Dışişleri Bakanı Hillary Clinton seçim kampanyaları sırasında Ermeni'lerden büyük destek almış ve Ermenilerin iddialarına destek vermeyi vaat etmişlerdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler