Erdöl'den saldırı açıklaması

A-TS-61 numaralı plakayı Alman sahibinden alabilmek için 17 yıl mücadele veren Trabzonsporlu Ahmet Kocak'ın aracına yapılan çirkin saldırıyı ilk olarak Trabzon Milletvekillerinden AKP'li Cevdet Erdöl kınadı. Fanatik Trabzonsporlu Ahmet Koçak'a oğlu Mehmet

Erdöl'den saldırı açıklaması

A-TS-61 numaralı plakayı Alman sahibinden alabilmek için 17 yıl mücadele veren Trabzonsporlu Ahmet Kocak'ın aracına yapılan çirkin saldırıyı ilk olarak Trabzon Milletvekillerinden AKP'li Cevdet Erdöl kınadı. Fanatik Trabzonsporlu Ahmet Koçak'a oğlu Mehmet Akif aracılığıyla 61 numaralı Bordo Mavi formayı hediye olarak gönderip çirkin saldırıyı kınayan Erdöl, "Bu tür olaylar ne spor ne de insan ahlakına yakışır. Bu olayı kendini bilmez kişi veya kişilerin yaptığını düşünüyorum. Bireysel hatalar ve suçlar bir camiaya mal edilmemelidir" diyerek Bordo Mavi renklere bezenen araca yapılan çirkin saldırıyı kınadı.

 

ERDÖL'E TEŞEKKÜR

Trabzonlu Milletvekili Cevdet Erdöl'ün geçmiş olsun hediyesi olarak kendisine gönderdiği 61 numaralı formayı alan Koçak, "İnanın bu haber duyulur duyulmaz, tanıdığım ve tanımadığım bir çok kişi bani arayıp geçmiş olsun dileklerini ilettiler. Kısacası üzüntümü benimle paylaştılar. Ama inanın milletvekilimin bu anlam dolu girişimi beni bir hayli duygulandırdı" diyerek Cevdet Erdöl'e teşekkür etti.

 

17 YIL MÜCADELE

Almanya'nın Augusburg kentinde ikamet eden ve aslen Merzifonlu olan Ahmet Koçak, isminin baş harfi ve Trabzonspor'un kısaltılmışı ile şehrin plaka numarasının yer aldığı A-TS-61 numaralı plakayı Theresia S. isimli Alman kadından alabilmek için 17 yıl mücadele vermişti. Kısa süre önce de Koçak'ın aracı, kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından saldırıya uğramış ve camları kırılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem