Erdoğan ve Davutoğlu madene gidiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman'daki maden faciası nedeniyle bu akşam yeni Cumhurbaşkanlığı binasında yapılacak 29 Ekim resepsiyonunun iptal edildiğini açıkladı.Erdoğan, bugün Karaman'a giderek olay yerinde incelemelerde bulunacak.Cumhurbaşkanı Recep Tayyi

Erdoğan ve Davutoğlu madene gidiyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman'daki maden faciası nedeniyle bu akşam yeni Cumhurbaşkanlığı binasında yapılacak 29 Ekim resepsiyonunun iptal edildiğini açıkladı.

Erdoğan, bugün Karaman'a giderek olay yerinde incelemelerde bulunacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni binadaki tebrik töreninin ardından açıklama yaptı.

"RESEPSİYONU YAPMAKTAN VAZGEÇTİK"

Erdoğan bu akşam yapılması planlanan 29 Ekim Resepsiyonu'nun iptal edildiğini duyurdu. Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"'Resepsiyonu yapmaktan vazgeçtik. Bugün başbakanımız oraya geçecek. Ben de ardından yarım saat bir saat sonra ben de Karaman'a hareket edeceğim. Ben de orada olacağım. Ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz. Hala beklentimiz umudumuz kesilmiş değil. Arkadaşlarımız bakanlarımız orada çalışmalarını sürdürüyorlar. Tekrar teşekkür ediyorum sağ olun."

İSTANBUL'DA KUTLAMALAR İPTAL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin bu akşam Boğaz'da yapacağı havai fişek, ışık ve lazer gösterileri Karaman'daki maden kazası nedeniyle iptal edildi.

Büyükşehir'den yapılan yazılı açıklamada, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı 91. yıldönümü kutlamaları Havai Fişek, Işık ve Lazer Gösterileri Karaman'da meydana gelen maden faciası nedeniyle iptal edilmiştir." denildi.

İZMİR'DE KONSER VE HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ İPTAL

Cumhuriyetin 91. yıl dönümü nedeniyle İzmir'de bu akşam gerçekleştirileceği duyurulan konserler ve havai fişek gösterileri Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması nedeniyle iptal edildi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Cumhuriyetin 91. yıl dönümü nedeniyle İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından bu akşam gerçekleştirileceği duyurulan konserler ve havai fişek gösterileri, Ermenek'deki maden kazası nedeniyle iptal edilmiştir" denildi.

Açıklamada, Cumhuriyete Saygı Fener Alayı yürüyüşünün ise planlandığı saatte gerçekleştirileceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem