Erdoğan, Mevlid kandilini konuştu!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mevlit Kandili'nin, Hz. Muhammed'i ve O'nun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı, layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul edilmesi gerektiğini bildirdi.Başbakan Erdoğan, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdoğan, Mevlid kandilini konuştu!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mevlit Kandili'nin, Hz. Muhammed'i ve O'nun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı, layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul edilmesi gerektiğini bildirdi.

Başbakan Erdoğan, Mevlit Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Erdoğan, mesajında şunları kaydetti: "Kandillerin toplum hayatımızda çok özel bir önemi ve vazgeçilmez bir yeri vardır. İnsanlığa rahmet olarak gönderilen sevgili Peygamberimizin doğumu vesilesiyle kutladığımız Mevlit Kandili de bu özel günlerin en başında yer almaktadır. Sevgili Peygamberimizin doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açılmıştır. İçinde bulunduğumuz çağda da, O'nun öğütlerine, telkinlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz. Bu bakımdan Mevlit Kandili'ni, Peygamber Efendimizi ve onun bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için önemli bir vesile kabul etmeliyiz. Tüm İslam aleminin ve vatandaşlarımızın Mevlit Kandili'ni tebrik eder, birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler