En küçük Trabzonsporlu

Trabzonspor’un Nuri Albayrak başkanlığı döneminde başkan danışmanlığı da yapan Fuat Guguloğlu’nun bir erkek çocuğu dünyaya geldi.Dün akşam hayata gözlerini açan ve ismi Muhammed Ali Kaan koyulan minik Guguloğlu’nun hastanede battaniyesi bordo Mavi renkler

En küçük Trabzonsporlu

Trabzonspor’un Nuri Albayrak başkanlığı döneminde başkan danışmanlığı da yapan Fuat Guguloğlu’nun bir erkek çocuğu dünyaya geldi.

Dün akşam hayata gözlerini açan ve ismi Muhammed Ali Kaan koyulan minik Guguloğlu’nun hastanede battaniyesi bordo Mavi renklerde ve Trabzonspor amblemi ile olması dikkat çekerken, üyeliğinin de yapılacağı belirtildi.

Bir günlük bebeğin en küçük Trabzonsporlu olması hastanede bulunanlarında dikkatini çekerken Gamze-Fuat Guguloğlu çiftini kutlamak için hastaneye gelen aile dostları Fenerbahçe kulübü yönetim kurulu üyesi Ali Koç, Muhammed Ali Kaan’ın Trabzonspor’a şans getireceğine inandığını söyledi.

Haber61 olarak Gamze -Fuat Guguloğlu çiftini kutlar minik Muhammet Ali Kaan’a uzun ve sağlıklı bir ömür dileriz

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem