Ediz'in ardından attığı tweetler !

Türk futbolu gencecik bir yıldızını, kalp krizi sonucu kaybetti.Önceki gece yaşadığı rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu’nun ölümü ailesinden sonra belki de en fazla ev arkadaşı, en yakın dostu Hürriyet Gücer’i derinden yalanladı.Yapıla

Ediz'in ardından attığı tweetler !

Türk futbolu gencecik bir yıldızını, kalp krizi sonucu kaybetti.

Önceki gece yaşadığı rahatsızlık sonucu hayatını kaybeden Ediz Bahtiyaroğlu’nun ölümü ailesinden sonra belki de en fazla ev arkadaşı, en yakın dostu Hürriyet Gücer’i derinden yalanladı.

Yapılan cenaze töreninde ayakta bile durmakta zorlanan Hürriyet, attığı tweetle, yaşadığı üzüntüyü bir kez daha dile getirdi.

ATTIĞI TWEET YÜREKLERİ DAĞLADI

26 yaşında hayatını kaybeden Ediz’in en yakın arkadaşı Hürriyet, dün akşam saatlerinde attığı tweetle yaşadığı duyguları dile getirdi. Hürriyet, sosyal paylaşım sitesi Twitter’da şunları yazdı:

 - Bir kızım bir de oğlum vardı, oğlumu kaybettim. Mekanın cennet olsun sol yanım. Ben sensiz ne yaparım yalvarırım söyle yapayalnız.

- Koca şehirde tek başına bıraktın beni Ediz’im!!!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem