Yaralı asker dehşet anlarını anlattı

Afyonkarahisar'da meydana gelen patlama sonrası hastaneye yaralı olarak kaldırılan asker patlamayı anlattı.Afyonkarahisar'ın Ataköy Kışlacık Köyü'nde konuşlu 500. İstihkam Ana Komutanlığı Deposu'nda meydana gelen patlamadan yaralı olarak hastaneye kaldırı

Yaralı asker dehşet anlarını anlattı

Afyonkarahisar'da meydana gelen patlama sonrası hastaneye yaralı olarak kaldırılan asker patlamayı anlattı.

Afyonkarahisar'ın Ataköy Kışlacık Köyü'nde konuşlu 500. İstihkam Ana Komutanlığı Deposu'nda meydana gelen patlamadan yaralı olarak hastaneye kaldırılan asker, dehşet dolu anları anlattı.

"TERS GİDEN BİR ŞEY OLDU"

Bir sabotaj olmadığını söyleyen yaralı asker "Biz cephane istifliyorduk. Ben de 50 metre ileride namaz kılıyordum. O esnada patlama oldu. Arkadaşların nerede bilmiyorum. 30'a yakın arkadaşım vardı. Patlamanın nedeni sabotaj değildir. Biz cephane istiflediğimiz için ters giden bir olay oldu sanırım onunla ilgili bir durum oldu" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem