Dolandırıcı son işinde can verdi

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde define kazısı sonucu bulduklarını iddia ettikleri ve sahte olduğu belirlenen altını Biga'ya bağlı Akköprü köyünde satmaya çalışan dolandırıcı ile alıcı arasındaki kavgada kan aktı.Çanakkale'nin Biga ilçesinde, sahte altın sa

Dolandırıcı son işinde can verdi

Manisa'nın Turgutlu İlçesi'nde define kazısı sonucu bulduklarını iddia ettikleri ve sahte olduğu belirlenen altını Biga'ya bağlı Akköprü köyünde satmaya çalışan dolandırıcı ile alıcı arasındaki kavgada kan aktı.

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, sahte altın satmak isteyen kişi, alıcılarla çıkan kavgada silahla öldürüldü.

8 kişi, Manisa'nın Turgutlu ilçesinde define kazısı sonucu bulduklarını iddia ettikleri ve sahte olduğu belirlenen altını, İstanbul'da yaşadıkları öğrenilen H.Ö. ve H.Ç'ye satmak için buluşma yeri olarak belirlenen Biga'ya bağlı Akköprü köyüne geldi.

Alışveriş sırasında, henüz belirlenemeyen bir nedenle iki grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Bunun üzerine H.Ç, Halil A'ya (29) silahla ateş ederek, olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralanan Halil A'yı, arkadaşları otomobille Biga'daki özel bir hastanenin bahçesine bırakıp kaçtı. Halil A, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Otomobilin plakasını tespit eden hastanenin güvenlik görevlileri durumu jandarmaya bildirdi. Balıklıçeşme beldesi yakınlarında durdurulan otomobilde bulunan 7 kişiden 2'si kaçarken Ö.D, S.E, F.Y, S.Y ve A.G jandarma ekiplerince yakalandı.

BİGA'YA EMANET ARAÇLA GELMİŞLER
Öte yandan, H.Ö. ve H.Ç'nin altınları satın almak için arkadaşlarının otomobiliyle İstanbul'dan Biga'ya geldikleri öğrenildi.

Zanlılar, söz verdikleri sürede otomobili geri götürmeyince, araç sahibi durumu polise bildirdi. İstanbul polisi Zeytinburnu'nda durdurduğu otomobilde bulunan H.Ö'yü gözaltına aldı. Araçta yapılan aramada, sahte altınlar bulundu.

H.Ç'nin ise arandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler