Davutoğlu: MİT'e saldırının amacı başka

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'da düzenlenen partisinin il başkanları toplantısında Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Davutoğlu, MİT'e saldırının amacının başka olduğunu söyledi.Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları: MİT ÜZERİNDEN BAŞKA OYUNLAR PLANLANIY

Davutoğlu: MİT'e saldırının amacı başka
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'da düzenlenen partisinin il başkanları toplantısında Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi. Davutoğlu, MİT'e saldırının amacının başka olduğunu söyledi.
Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları:
 
MİT ÜZERİNDEN BAŞKA OYUNLAR PLANLANIYOR
 
Kılıçdaroğlu MİT teşkilatımızla ilgili ithamlarda bulunuyor. MİT müsteşarımıza yönelik ithamlar hükümetimize yönelikti cevaplarını aldılar.
 
"MİT Müsteşarı üzerinden milli iradeyi hesaba çekemeyenler, anlaşılan o paralel çete, Kılıçdaroğlu'na yeni bir tüyo, malzeme vererek MİT Müsteşarlığına saldırtmaya çalışıyorlar.
 
MİT'İ ÇEKEMİYORLAR
 
Bunun arkasında MİT'in son 4-5 yıl içinde köklü bir yeniden yapılanmayla dış istihbaratta kazandığı kapasiteyi kıskanan dış çevreler de var. Kılıçdaroğlu, ciddi bir delil varsa ortaya koyar.
 
HİÇBİR DEVLET KURUMU KORUNAKSIZ DEĞİL
 
MİT de devlet kurumlarımızın hepsi de sadece bu devlete, millete hizmet eder. Hiçbir devlet kurumumuzu bu tür iftiralara karşı korunaksız, dayanaksız bırakmayız
 
CHP TÜRK BAAS'IDIR
 
"Kılıçdaroğlu'nun ne hikmetse hiç terk etmediği bir ilke var, Esad'la olan dostluğu. Çünkü Esad, Arap Baası'dır, CHP de Türk Baası'dır maalesef. İşte aramızdaki farkın en önemli ölçülerinden birisi bu."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem