Cumhurbaşkanına en yakın isimden tuhaf açıklama

Haber61/Haber Servisi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın neredeyse son 10 yıldır yanından hiç ayrılmayan, özel doktorluğunu yapan Milletvekili Cevdet Erdöl Karadeniz’e ilginç açıklamalar yaptı. Trabzonspor’da yaşanan sorunları “Derin Trabzonspor’a” bağ

Cumhurbaşkanına en yakın isimden tuhaf açıklama

Haber61/Haber Servisi

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın neredeyse son 10 yıldır yanından hiç ayrılmayan, özel doktorluğunu yapan Milletvekili Cevdet Erdöl Karadeniz’e ilginç açıklamalar yaptı. Trabzonspor’da yaşanan sorunları “Derin Trabzonspor’a” bağlarken, kimler olduğundan da bahsetmedi.

İşte o açıklamaları;

 

“Faruk Özak’ın bakanlığı döneminde zamanın Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan, “Trabzon’a deniz doldurarak yasa düzenlemesi yasa düzenlemesi yapılarak stat inşa edilsin” talimatını verdi. Ve stadın yapımına başlandı. Bakın Beşiktaş stadını kendi yapıyor. Bu konu Trabzon’da spekülasyon edildi. Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Akyazı’ya isminin verilmesi konusunda hem haberi yok hem de isteği olmamıştır. Ancak bu konuyu gündeme taşıyanlara bir de Trabzon’da bulunan derin Trabzxonsporlulara sorulması lazım. Trabzonlu verdiği oylarla görevini yapmış ve teveccühünü oylarıyla göstermiştir. Trabzon halkı verdiği oylarla teşekkür etti ama od erin Trabzonsporlular teşekkür etmediler. Bu tartışma olmamalıydı. Bu gibi tartışmaları ben yakışık bulmadım.”

 

TAKIMDAN ÜMİTLİYİM

 

“Vahid Halilhodzic dünyada kendini kanıtlamış bir hoca.. Saha sonuçlarının iyi olmadığını görüyoruz. Ama takımdan ümitliyim. Kaliteli oyuncular var. Bu takımın gelecekte bizi memnun edecek sonuçlar alacağına inanıyorum. Bu bir hizmet sürecidir. Futbolcular ve hocalar gelir gider. Ama bu kulüp bizimdir.”

 

PARAYLA NELER YAPILDIĞINI HERKES GÖRDÜ

 

“Futbolda heyecanı yok ettiler. Türk futbolunu kurtuluşu çok önemli kararlar alınmalıdır. Türkiye’ye bavulunu alıp gelen yabancı futbolcuya ihtiyacımız yok. Kaliteli ve belli kriterleri olan yabancı oyuncular alınmalıdır. Futbol kulüp yöneticileri paralı kişilerden değil futbolun içinden gelenlerden olmalıdır. Türk futbolunda parayla neler yapıldığını herkes gördü. Bu nedenle Türk futbolundan nefret ettirdiler”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler