Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam sinyali!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kentte depremzelerle bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan emeklilere ek zam sinyali!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya, emeklilerimizin bayram ikramiyesinin ise 2 bin liraya çıkarıldığını hatırlattı. Erdoğan "Bu rakamı daha yukarıya çıkarmanın hesabı içerisindeyiz" diyerek ek zam sinyalini de verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya’da Kültür ve Turizm Bakanlığı Malet Konteyner Kentte depremzelerle buluştu. Burada halka hitap eden Erdoğan, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na PKK üzerinden yüklendi. Erdoğan, "Bay bay Kemal talimatı Kandil'den alıyor" dedi.

Deprem bölgesini bir kez olsun terk etmediklerinin altını çizen Erdoğan, Cumhur İttifakı olarak depremzedelerin her daim yanlarında olacaklarını söyledi. 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimin hemen ardından deprem bölgelerinden istedikleri oyu alamayıp depremzedelere hakaret edenlere sert tepki gösteren Erdoğan, "Onlar millete bağını koparmış bir avuç mankurttur" ifadelerini kullandı.

"RAKAMI DAHA DA YUKARI ÇIKARMANIN HESABI İÇERİSİNDEYİZ"
En düşük emekli maaşını 7 bin 500 liraya, emeklilerimizin bayram ikramiyesinin ise 2 bin liraya çıkarıldığını hatırlattı. Erdoğan "Bu rakamı daha yukarıya çıkarmanın hesabı içerisindeyiz" diyerek ek zam sinyalini de verdi.

"BAY BAY KEMAL TALİMATI KANDİL'DEN ALIYOR"
Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:Ben Malatya'lı kardeşlerimin desteğine güveniyorum. Sizlerden yine rekor bekliyorum. Sandıkları patlatacağınıza inanıyorum. Bay bay Kemal talimatı Kandil'den alıyor. Görüşmeleri PKK'nın parlamentodaki uzantıları ile yapıyor. Bay bay Kemal memurluğunu bile doğru dürüst yapamadı.

DEPREM BÖLGESİNDEKİ SON DURUM
Yanınızda olduk, deprem bölgesini kaderine terk etmedik. Deprem bölgesinde molozların tamamını kaldırdık. Yardımlarla depremzedelerimize sahip çıktık. Deprem bölgesindeki yıkık ve acil yıkılacak binaların enkazlarını tamamen kaldırdık, depremzedelere 30 milyar lira ödeme yaptık.

"ONLAR BİR AVUÇ MANKURTTUR"
Ülkemiz genelinde 130 bin konut, 36 bin köy evi ve 5 bin ahır olmak üzere toplam 171 bini aşkın bağımsız bölümün inşa süreci başladı. Size verdiğimizi sözleri yerine getirene kadar durmadan dinlenmeden çalışacağız. Depremzedelerimize sesleniyorum: Sırf kendilerine oy vermediniz diye size zulmedenlere bakıp da asla hüzünlenmeyin. Onlar millete bağını koparmış bir avuç mankurttur"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem