Erdoğan ile Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi. Görüşme basına kapalı olarak gerçekleştirildi.
Erdoğan ile Bahçeli Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde görüştü

Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli ile Ankara’da bir görüşme yaptı. İki lider, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen görüşmenin yaklaşık 1 saat sürdüğü öğrenildi. Görüşmenin içeriğine ilişkin resmi bir açıklama yapılmadı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin görüşmesinin, güncel siyasi gelişmeler ve gündemdeki başlıklar çerçevesinde gerçekleştiği değerlendiriliyor.

Kaynak:Haber61

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.