Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Emekli maaş ve ikramiyeleri bayram öncesi ödenecek”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklamada emeklilere müjde verdi. Erdoğan, emekli maaşları ve bayram ikramiyelerinin Kurban Bayramı öncesinde ödeneceğini duyurdu. Ayrıca bayram tatilinin 9 gün olacağını açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Emekli maaş ve ikramiyeleri bayram öncesi ödenecek”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabine toplantısı sonrası merakla beklenen Kurban Bayramı emekli maaşları ve ikramiyeleriyle ilgili olarak konuştu.

"EMEKLİ MAAŞ VE İKRAMİYELERİ BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK"

Erdoğan, "Bir güzel haberimiz de emeklilerimize olacak, emeklilerimizin maaşları ve bayram ikramiyelerini kurban bayramı öncesinde ödeyeceğiz" dedi.

KURBAN BAYRAMI TATİLİ 9 GÜN OLACAK

Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını belirten Erdoğan, "Bu sene kurban bayramımızı 28 Haziran ile 1 Temmuz arasında idrak edeceğiz. İstişarelerimiz neticesinde 26 Haziran ve 27 Haziran'ı günlerini de idari izin kapsamına almayı kararlaştırdık. Hafta sonlarıyla ile vatandaşlarımız toplam 9 gün bayram tatili yapma imkanı bulacaktır." ifadelerini kullandı.

KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN?

27 Haziran Arife günü ile başlayan Kurban Bayramı 1 Temmuz günü son bulacak. 28 Haziran ise Kurban Bayramı'nın 1. günü.

Kurban Bayramı takvimi şöyle:

Kurban Bayramı Arifesi- 27 Haziran Salı
Kurban Bayramı 1. Gün - 28 Haziran Çarşamba
Kurban Bayramı 2.Gün- 29 Haziran Perşembe
Kurban Bayramı 3.Gün- 30 Haziran Cuma
Kurban Bayramı 4. Gün- 1 Temmuz Cumartesi

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir