Cumhurbaşkanı Erdoğan: 5. ve 9. sınıflarda yüz yüze eğitim başlıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan:  5. ve 9. sınıflarda yüz yüze eğitim başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları...

Cumhurbaşkanlığı görevine seçilen sayın Ersin Tatar'ı şahsım milletim adına tebrik ediyorum. Kıbrıs Türklerinin verdiği kararı Türkiye ile ortak gelecek kurma hedefinin nişanesi olarak görüyoruz. Türkiye Kıbrıs Türkiye'nin yanında olmayı sürdürecektir.

KARADENİZ'DE YENİ GAZ KEŞFİ

Fatih gemimizin Tuna-1 kuyusundaki sondajlarında çalışmalarını tamamladı. Fatih Sakarya gaz sahasındaki Türk Ali 1 kuyusunda sondajlara başlayacak. Bir asrı aşkın süredir hidrokarbon kaynaklarına arayışını sürdüren Türkiye nihayet sonuç elde edebilmiştir.  Bir diğer güzel haberi Karadeniz'deki Sakarya Gaz sahasında aldık. Buradan da verimli keşif haberleri alacağımızı işarettir. Türkiye nihayet kayda değer  bir netice elde edebilmiştir. Karadeniz'de keşfedilen doğal gazın her metreküpü bu milletin refahı, huzuru ve geleceği için kullanılacaktır. Milletimiz bu hizmete daha hesaplı ulaşacaktır.

İbn-i Haldun'un meşhur bir lafı 'Coğrafya kaderdir'. Ülkemizi düşününce bu tespitin derin manasını daha iyi görebiliyoruz. Türkiye bir yanı Avrupa'ya bir yanı Asya'ya bir yanı Afrika'ya uzanan kıtaları birbirinden ayıran Akdeniz ve Karadeniz gibi iki kadim coğrafyayı birbirine bağlayan tam merkezde yer alıyor. Bu topraklar insanlığın bilinen en eski medeniyetine ev sahipliği yapıyor. Tarihin en eski anlaşmaları, kütüphaneleri, ticaret yolları hep bizim ülkemizin sınırları içindedir. Türkiye istikrarı ve gücüyle huzur, güven ve refah adası olarak hedeflerine yürümeyi sürdürüyor. Ekonomik tuzaklardan, darbe girişimlerine her türlü yöntem uygulandı. Her türlü oyunu bozmayı başardık.  Türkiye büyüdükçe ve güçlendikçe dahil olduğu hususlar doğal olarak genişlemektedir. Gerektiğinde canımız pahasına sahip çıktığımız bu coğrafyadan bizi tasfiye etme hayallerinden vazgeçmeyenlere daha çok kabuslar yaşatacağız"

Doğu Akdeniz'de haklarımızın gasp edilmesine boyun eğmedik eğmeyeceğiz..

Azerbaycan'ın işgal altındaki topraklarını kurtarma mücadelesine tüm kalbimizle ve imkanlarımızla destek verdik, vereceğiz. Azerbaycan halkının yanında olmaya devam edeceğiz. Coğrafyanın bize yüklediği hiçbir sorumluluktan kaçmadık, kaçmayacağız.

Bu coğrafyadan bizi tasfiye etme hayallerinden vazgeçmeyenlere daha çok kabuslar yaşatacağız. Devletimize, vatanımıza, bayrağımıza, ezanımıza uzatılan her eli kıracağız.

Ülkemizi 2023 hedeflerine güçlü bir Türkiye bırakacağız.

Çok güçlü gözüken nice devletin virüs ve terör ile kökünden sarsıldığını gördük. Demokrasi hak ve adalet ile başka ülkeleri yerden yere vuran ülkeler hızla ırkçılık bataklığına saplanıyor. Ülkemiz krizlerden olumlu yönden ayrıştığını vicdan sahibi herkes kabul ediyor. Karşılarında geçmişte iki lafla sindirdikleri Türkiye'nin olmadığını gördükçe öfkeleniyorlar. Dışarıdan yapabildikleri her şeyi yapmaya çalışıyorlar. Biz ülkemizde darbeler ve vesayet döneminin bittiğini söyledikçe bazıları heyecanlarla cevap veriyorlar. Halkımızın 2023 seçimlerinde en güzel değerlendirmeyi yapacağına inanıyorum. Milletimiz bizi anladı, 'durmak yok yola devam' diyerek önümüzü açtı.

Ulaşım araçları başta olmak üzere çok sayıda insan bulunduğu yerlerde denetimler sıklaştırılacak. Yerli aşı çalışmalarında iki hafta içerisinde insan deneylerine ulaşılacağı görülüyor. Orta okullarda 5.sınıf  liselerde 9. sınıfları da yüz yüze eğitime 2 Kasım'dan itibaren dahil ediliyoruz.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem