Çakıcı'ya özel izin

Hükümlü olarak kaldığı Kırıkkale Cezaevi'nden, annesinin rahatsızlığı nedeniyle verilen izin üzerine İstanbul'a getirilen Alaattin Çakıcı, annesini Kağıthane'deki evinde ziyaret etti.Kırıkkale Cezaevi'nden sabah saatlerinde alınarak, Ankara'dan uçakla İst

Çakıcı'ya özel izin

Hükümlü olarak kaldığı Kırıkkale Cezaevi'nden, annesinin rahatsızlığı nedeniyle verilen izin üzerine İstanbul'a getirilen Alaattin Çakıcı, annesini Kağıthane'deki evinde ziyaret etti.

Kırıkkale Cezaevi'nden sabah saatlerinde alınarak, Ankara'dan uçakla İstanbul'a getirilen Çakıcı, Atatürk Havalima'nında cezaevi ring aracına alındı. Çakıcı, evrak işlemleri için önce Metris Cezaevi'ne, ardından da güvenlik birimlerinin eşliğinde annesi Şakire Çakıcı'nın Kağıthane'deki evine getirildi.

Burada yaklaşık iki saat kalan Çakıcı, cezaevi ring aracıyla işlemler için Metris Cezaevi'ne götürüldü. Çakıcı, daha sonra tekrar cezaevine nakledildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem