Bülent Ersoy: Arsız arsız geziyorlar

Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahne aldı. Ünlü sanatçı şov makyajı ve mavi desenli elbisesi ile bu geceye özel olarak hazırlandığını söyledi. Eski ve yeni şarkılarından sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Diva, verdiği konser sonrası gazetecileri

Bülent Ersoy: Arsız arsız geziyorlar
Bülent Ersoy, önceki akşam Günay'da sahne aldı. Ünlü sanatçı şov makyajı ve mavi desenli elbisesi ile bu geceye özel olarak hazırlandığını söyledi. Eski ve yeni şarkılarından sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Diva, verdiği konser sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
UYUŞTURUCU DAVASINDA ADI GEÇEN DİĞER ÜNLÜLERE GÖNDERME
 
Ersoy, "Uyuşturucu kullanmak ve temin etmek suçundan hapis yatan Deniz Seki, için çok üzüldüğünü söyledi."
 
Uyuşturucu davasında adı geçen birçok ünlü isime de gönderme yapan Ersoy "Diğer yapanlar arsız arsız geziyorlar. Ben çoğunu görüyorum. Dizi, film çekiyorlar neden sadece Deniz günah keçisi ilan edildi. Haksa, adaletse aynı şekilde işlesin" dedi. Ersoy, "45 sene neler çektim fakat o zaman bile hiç kullanmayı düşünmedim dedi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler