Bu kadar da rezillik olmaz!

Çukurova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir ihbar üzerine 5’i kız 7 çocuk sahibi Fahriye ve Halit D. çifti ile Kemal A.’yı takibe aldı. Şüphelilerin Adana ve Mersin’de oturan özellikle maddi durumu kötü ailelerin çocuklarını bakmak için aldığı, daha

Bu kadar da rezillik olmaz!

Çukurova İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bir ihbar üzerine 5’i kız 7 çocuk sahibi Fahriye ve Halit D. çifti ile Kemal A.’yı takibe aldı.

Şüphelilerin Adana ve Mersin’de oturan özellikle maddi durumu kötü ailelerin çocuklarını bakmak için aldığı, daha sonra yüksek fiyatlarla erkeklerle cinsel ilişkiye zorladıkları öne sürüldü. Gizlilik içinde çocukları pazarladığı iddia edilen şüphelileri 2 yıl boyunca takip eden jandarma, geçen salı günü 3 eve operasyon yaptı.

Evlerde zorla tutulan 7 kız çocuğu kurtarıldı. Halit D., Fahriye D. ve Kemal A. gözaltına alındı. Şüphelilerden Fahriye D.’nin, eşi Halit D. ile çocukların önünde devamlı ilişkiye girerek, onlardan da erkeklerle aynı şekilde ilişkiye girmelerini istedikleri, çiftin çocukları 5 kızı da aynı şekilde erkeklere pazarladığı iddia edildi. Şüphelilerin ayrıca ilişkiye girmek istemeyen çocukların çıplak fotoğraflarını çektiği, bu fotoğrafları ailelerine göstermekle tehdit ettiği öne sürüldü.

Kurtarılan 7 çocuk, ailelerine teslim edilirken, onlarca kız çocuğunu erkeklere pazarladığı iddia edilen şüpheliler, adliyeye sevk edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem