BOTAŞ deposunda yangın

Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş.'nin (BOTAŞ) Bölge Müdürlüğü depolarındaki boş olan bir tankta yangın çıktı. Binlerce ton akaryakıt tankları ve dolum tesisinin bulunduğu bölgede panik yaratan yangın kısa sürede kontrol altın

BOTAŞ deposunda yangın
Adana'nın Ceyhan İlçesi'nde Boru Hatları İle Petrol Taşıma A.Ş.'nin (BOTAŞ) Bölge Müdürlüğü depolarındaki boş olan bir tankta yangın çıktı.
 
Binlerce ton akaryakıt tankları ve dolum tesisinin bulunduğu bölgede panik yaratan yangın kısa sürede kontrol altına alınıp tehlikenin atlatıldığı bildirildi.

Boş olan T3 tankında yapılan bakım sırasında yakıt atıklarının birden alev alması sonucu yangın çıktı. Yangına, BOTAŞ itfaiyesinin yanısıra çevre ilçelerden sevk edilen itfaiye ekipleriyle müdahale edildi. Yangın nedeniyle dumanlar tüm çevreyi kapladı. Yangının kontrol altına alındığı ve söndürme çalışmalarının devam ettiği, ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler