Bomba yüklü üçüncü araç bulundu!

Reyhanlı saldırısıyla ilgili olarak aranan ve bomba yüklü olduğu iddia edilen üçüncü araç Hatay'da terkedilmiş halde bulundu.Reyhanlı saldırısıyla ilgili olarak aranan ve bomba yüklü olduğu iddia edilen üçüncü araç Hatay'da terkedilmiş halde bulundu. Emni

Bomba yüklü üçüncü araç bulundu!

Reyhanlı saldırısıyla ilgili olarak aranan ve bomba yüklü olduğu iddia edilen üçüncü araç Hatay'da terkedilmiş halde bulundu.

Reyhanlı saldırısıyla ilgili olarak aranan ve bomba yüklü olduğu iddia edilen üçüncü araç Hatay'da terkedilmiş halde bulundu.

 
Emniyet birmleri benzer saldırılarda kullanılabilir diye uyarılmıştı. Araçta yapılan incelemede bomba izine rastlanmadı ama şüphelilerin parmak izleri tespit edildi.
 
Aracın en son Adana'da MOBESE kameralarına yakalandığı belirtilmişti.
 
HÜKÜMETTEN İLK AÇIKLAMA
 
Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Reylanlı'daki saldırının faillerine ilişkin pek çok bilgi ve bulguya ulaşıldığını söyledi. Bozdağ, yakın süreçte daha fazla bilginin yetkililer tarafından paylaşılacağını belirtti.
 
Bayrampaşa'da düzenlenen bir programa katılan Bozdağ, program öncesi gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Reyhanlı'da yaşanan olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini dile getiren Bozdağ, "Reyhanlı'da yaşanan patlamanın ardından soruşturma devam ediyor. Hem idari hem adli tahkikat sürüyor. Olayın faillerine ilişkin pek çok bilgi ve bulguya ulaşılmış durumda. Bazıları hakkında tutuklama kararları verildi. Çalışmalar devam ediyor. İnşallah daha yakın bir süreç içinde daha fazla bilgiyi yetkililer kamuoyu ile paylaşacaktır." dedi.
 
Bölgede üçüncü bir bombalı aracın olduğu yönündeki haberleri de değerlendiren Bozdağ, "Devletimizin bütün güvenlik birimleri sadece Hatay'da değil, Türkiye'nin her yerinde terör saldırılarına karşı her zaman olduğu gibi büyük bir dikkatle görevlerini sürdürüyorlar. Bundan sonra da aynı dikkatle sürdüreceklerdir." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem