Behzat Ç. de Hrant Dink suikastı!

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde, 19 Ocak 2007 tarihinde Ogün Samast tarafından gerçekleştirilen Hrant Dink suikastı konu edildi. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Profesör Barış Öncü, bir banka önünde kimliğ

Behzat Ç. de Hrant Dink suikastı!

"Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi" dizisinin dün akşam yayınlanan bölümünde, 19 Ocak 2007 tarihinde Ogün Samast tarafından gerçekleştirilen Hrant Dink suikastı konu edildi.

 

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde Profesör Barış Öncü, bir banka önünde kimliği belirsiz bir genç tarafından kurşunlanarak öldürülür. Barış Hoca tanınmış bir akademisyendir. Azınlıklar ve Ermeni meselesiyle ilgili çalışmaları olmuştur. 301'den yargılanmıştır. Milliyetçi kesimlerden tehditler aldığı bilinmektedir. Görgü tanıkları, şüpheli şahsın beyaz bir bere taktığını ve cinayeti işledikten sonra taksiye binerek olay yerinden uzaklaştığını ifade eder.

 

Behzat Ç. ve ekibi beyaz bereli şahsın peşine düşer ve 17 yaşındaki zanlı yakalanır.

 

Dizide Dink cinayeti sonrası yaşananlar olduğu gibi işlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem