Bedellide bir müjde daha!

"Kaçak durumda' olan askerlik yükümlülerinin bedelli askerlik ücretinin yanında idari para cezalarını da ödeyeceği haberleri üzerine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz konuyla ilgili bir açıklama yaptı.Yoklama kaçağı ve bakaya durumunda olan askerlik yüküm

Bedellide bir müjde daha!

"Kaçak durumda' olan askerlik yükümlülerinin bedelli askerlik ücretinin yanında idari para cezalarını da ödeyeceği haberleri üzerine Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Yoklama kaçağı ve bakaya durumunda olan askerlik yükümlülerinin de bedelli askerlik uygulamasından yararlanabileceğinin açıklanmasından sonra, bu durumda olanlara kesilen yüksek idari para cezaları gündeme gelmişti. 

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, kaçak durumda olan yükümlülerden idari para cezalarının alınmayacağını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler