Bebeğini tuvalette doğurup kaçtı!

Gaziantep'te henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın, 6 - 7 aylık olduğu tahmin edilen erkek bebeğini hastanenin tuvaletinde doğurduktan sonra kaçtı. Dün gece saat 23.00 sıralarında Şehitkamil Devlet Hastanesi'nin tuvaletine giren vatandaşlar tuvalette bir

Bebeğini tuvalette doğurup kaçtı!

Gaziantep'te henüz kimliği belirlenemeyen bir kadın, 6 - 7 aylık olduğu tahmin edilen erkek bebeğini hastanenin tuvaletinde doğurduktan sonra kaçtı.

 

Dün gece saat 23.00 sıralarında Şehitkamil Devlet Hastanesi'nin tuvaletine giren vatandaşlar tuvalette bir bebek cesedi olduğunu görerek polise haber verdi. Olay yerine giden polis, 6 ya da 7 aylık erkek olduğu belirlenen cenin buldu.

 

Tuvalette üzerine sifon çekildiği belirlenen cenin, incelemelerin ardından hastane morguna götürülürken, polis ekipleri de güvenlik kameraları görüntülerini inceleyerek kaçan kadının kimliğini belirlemek için çalışma başlattı. Şehitkamil Devlet Hastanesi'nde yapılan incelemenin ardından cenin plastik bir kavanoza konularak Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem