Başkan güvenliğe takıldı

GSGM binasının girişinde, güvenlik görevlisinin "Siz kimsiniz?" sorusuna Topaloğlu, "Okçuluk Federasyonu Başkanıyım" diye karşılık verdi. Bunun ardından güvenlik görevlisi, "Herkes federasyon başkanı olduğunu söylüyor. Nereden bileyim sizin başkan olduğun

Başkan güvenliğe takıldı

GSGM binasının girişinde, güvenlik görevlisinin "Siz kimsiniz?" sorusuna Topaloğlu, "Okçuluk Federasyonu Başkanıyım" diye karşılık verdi. Bunun ardından güvenlik görevlisi, "Herkes federasyon başkanı olduğunu söylüyor. Nereden bileyim sizin başkan olduğunuzu, kimliğinizi gösterin" deyince bir hayli sinirlenen Abdullah Topaloğlu, görevliye tepki göstererek kapıyı açmasını istedi.

 

Tartışma sürerken, kapıdan geçerken olaya tanık olan GSGM yetkililerinin görevlileri uyarmasının ardından Topaloğlu, binaya girebildi.

 

Oldukça sinirlenen Topaloğlu, yaşananları değerlendirirken, kapıda ters bir davranışa maruz kaldığı için üzgün olduğunu dile getirdi. Topaloğlu, "Görevli bana bir soru soruyor ve cevabını alıyor. Sonrasında ise ters bir şekilde davranıyor. Ben işyerime geliyorum. Ona federasyon başkanı olduğunu söylemeye mecbur değilim. Ben sıradan, sokaktan gelen bir insan değilim. Ters şeklide davranılması hoşuma gitmedi. Çünkü o kurumun bir görevlisiyim. İşimi yapmak için oraya geliyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem