Başbakan’dan Kılıçdaroğlu’na

Başbakan Davutoğlu Kılıçdaroğlu’na sert eleştirilere yöneltti: "Onun aklına ihtiyacımız yok. Sadece sussun." Davutoğlu, 2 polisin şehit olduğu silahlı saldırıda yaralanan Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’i ziyaret etti. Hastane çıkışında yaptığı açık

Başbakan’dan Kılıçdaroğlu’na
Başbakan Davutoğlu Kılıçdaroğlu’na sert eleştirilere yöneltti: "Onun aklına ihtiyacımız yok. Sadece sussun."
 
Davutoğlu, 2 polisin şehit olduğu silahlı saldırıda yaralanan Bingöl İl Emniyet Müdürü Atalay Ürker’i ziyaret etti. Hastane çıkışında yaptığı açıklamada, Ürker’in sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Davutoğlu, olayın sorumlularının hesap vereceğini kaydetti.
 
Davutoğlu, ana muhalefet partisi liderinin yeni tezkere teklifine de değinerek, "Kılıçdaroğlu’nu anlamak mümkün değil. Yaptığı sorumsuzluktur, tarihe geçecek bu kritik dönemde yapılan bir ihanettir. Kimse IŞİD’e yardım yapıldığı tezini ispat edemez. Elinde belge olmadan bir devleti itham altında bulunmak bir ana muhalefet partisine yakışmaz" dedi.
 
Kılıçdaroğlu’nun tek derdinin Esed’i korumak olduğunu savunan Davutoğlu, "Yarın IŞİD Haseki’ye saldırdığında her bir il için, ilçe için ayrı ayrı tezkere mi çıkaracağız" diye sordu.
 
CHP liderinin yeni bir teklif getirdiğini anlatan Başbakan, "Zarar görenlere tazminat verilsin diyor. O bunu düşünürken biz zaten yardımları başlattık. Bu tür durumlarda otomatik olarak devlet terör mağdurlarının yanındadır. Bütün vatandaşlarımızın zararları tanzim edilecek. Kılıçdaroğlu’nun aklına ihtiyacımız yok, sadece sussun" ifadelerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem