Başbakan Talimatı Verdi! 'Doğruysa Hemen Kapatın'

AK Parti’nin hafta sonu düzenlenen Afyonkarahisar Kampı’nda, kapalı oturumda Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanlar, katılımcıların sorularını yanıtladı.MADENE ANINDA MÜDAHALE Söz alan bir milletvekili, “Sayın Başbakanım, kömür ocağında çalışan bir işçi kar

Başbakan Talimatı Verdi! 'Doğruysa Hemen Kapatın'

AK Parti’nin hafta sonu düzenlenen Afyonkarahisar Kampı’nda, kapalı oturumda Başbakan Ahmet Davutoğlu ve bakanlar, katılımcıların sorularını yanıtladı.

MADENE ANINDA MÜDAHALE 

Söz alan bir milletvekili, “Sayın Başbakanım, kömür ocağında çalışan bir işçi kardeşimizden şimdi telefon geldi. Ocak sahibi dışarıda yemek yemelerine izin vermemiş ve yeraltında öğle yemeği yiyorlarmış” diyince Başbakan Davutoğlu Özel Kalem Müdürünü devreye soktu ve şikayette bulunan milletvekiline “Özel Kalem Müdürüm’le birlikte hemen Çalışma Bakanımız’ı arayın, benim talimatım olduğunu söyleyin, o ocağa derhal müfettiş göndersin. Eğer bu doğruysa ocak hemen kapatılsın” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem