Başbakan Erdoğan Kırgızistan'da

Başbakanın uçağı başkent Bişkek'e yakın Uluslararası Manas Havaalanı'na yerel saat ile 23:15'te (TSİ ile 19:15) iniş yaptı.Başbakanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı Kırgızistan Başbakanı Almazbek Atambayev karşıladı. Karşılama töreninde Kırgız Başbakanı At

Başbakan Erdoğan Kırgızistan'da

Başbakanın uçağı başkent Bişkek'e yakın Uluslararası Manas Havaalanı'na yerel saat ile 23:15'te (TSİ ile 19:15) iniş yaptı.

Başbakanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı Kırgızistan Başbakanı Almazbek Atambayev karşıladı. Karşılama töreninde Kırgız Başbakanı Atambayev'in yanı sıra Dışişleri Bakanı Ruslan Kazakbayev ve diğer resmi heyet hazır bulundu.

Türkiye heyeti çiçeklerle karşılanırken Başbakan Erdoğan kırmızı halı üzerinde hatıra fotoğrafı çektirdi. Başbakan Erdoğan Kırgız meslektaşı Atambayev ile samimi görüntüler oluşturdu. Başbakan Erdoğan havaalanından kalacağı otele hareket etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem