Banka ve PTT Şubesi soyuldu

 Esenler’de bir banka şubesi, İkitelli'de de PTT şubesi soyuldu. Esenlerdeki soygunda Bankadan yaklaşık 120 bin TL’yi çaldığı öne sürülen soyguncu kaçtı. İkitellide soyulan , PTT şubesinde de polis incelemesini sürdürüyor.Esenyurt, D 100 karayolu yan yold

Banka ve PTT Şubesi soyuldu

 Esenler’de bir banka şubesi, İkitelli'de de PTT şubesi soyuldu.

Esenlerdeki soygunda Bankadan yaklaşık 120 bin TL’yi çaldığı öne sürülen soyguncu kaçtı. İkitellide soyulan , PTT şubesinde de polis incelemesini sürdürüyor.

Esenyurt, D 100 karayolu yan yoldaki bir bankada saat 16.00 sıraları gelen silahlı ve maskeli bir kişi güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip bankadan 120 bin lira çaldı. Güvenlik görevlisinin silahını da alan soyguncu yoldan geçen taksiye binerek olay yerinden uzaklaştı.

 Polis, soyguncunun taksiciyi gasp etmiş olabileceği ihtimaline karşı çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. İkitelli’deki soygun ile ilgili olarak incelemeler devam ediyor

Polis her iki soygunla ilgili operasyon sürdürüyor

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem