Bakan Koca'dan MHRS'de Onaylı Randevu Sistemi'ne ilişkin paylaşım!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, MHRS'de Onaylı Randevu Dönemi'ne ilişkin paylaşımda bulundu.

Bakan Koca'dan MHRS'de Onaylı Randevu Sistemi'ne ilişkin paylaşım!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sağlık hizmeti almayı kolaylaştıran Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ile ilgili önemli bir duyuruda bulundu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, MHRS'de Onaylı Randevu Dönemi'nin başladığını belirten Bakan Koca, sistemin işleyişine dair detaylı bilgilerin yer aldığı bir video paylaştı.

Bakan Koca'nın paylaştığı mesajda, "MHRS'de Onaylı Randevu Dönemi başladı. Sağlık hizmeti almayı kolaylaştıran bu sistemin nasıl işlediğini öğrenelim. Gerekli bilgiler, 1 dakika 7 saniyelik videoda." ifadelerine yer verildi.

Videoda, alınan randevuların saat 20.00'ye kadar onaylanması gerektiği veya gelinemeyeceğinin bildirilmesi gerektiği hatırlatıldı. Bu onay işlemlerinin mhrs.gov.tr internet adresi, mobil uygulama veya Alo 182 çağrı merkezinden yapılabileceği de vurgulandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler