Bakan Koca'dan ikinci dönem mesajı!" Ortak hayalimiz Türkiye Yüzyılı..."

Sağlık Bakanı olarak yeniden atanan Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından, “Ortak hayalimiz Türkiye Yüzyılı için çalışacağız” mesajını paylaştı.

Bakan Koca'dan ikinci dönem mesajı!" Ortak hayalimiz Türkiye Yüzyılı..."

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün yeni Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'ni açıklarken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte yenri dönemde de görevine devam eden iki bakandan biri olmuştu.

Sosyal medya hesabından yeni döneme ilişkin açıklama yapan Bakan Koca, önceki kabinede birlikte görev yaptığı arkadaşlarına teşekkür mesajı paylaştı.

Koca açıklamasında, "Önceki kabinede birlikte görev yaptığımız bakan arkadaşlarıma yakından tanık olduğum başarıları sebebiyle teşekkür ediyorum. Yeni kabinede beraber görev yapacağımız arkadaşlarımı kutluyor, kendilerine üstün başarılar diliyorum. Ortak hayalimiz Türkiye Yüzyılı için çalışacağız" ifadesini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem