Babaannesine tecavüz etti!

Mersin'in Silifke ilçesinde yalnız yaşayan babaannesi F. Ü.'ye (76) tecavüz ve darp edip parasını alan Habip Y. (23) tutuklanarak cezaevine gönderildi. İlçeye bağlı Tosmurlu Köyü'nde eşinden ayrılıp yalnız yaşayan F.Ü.'ye, yaşadığı evde torunu Y. tarafınd

Babaannesine tecavüz etti!

Mersin'in Silifke ilçesinde yalnız yaşayan babaannesi F. Ü.'ye (76) tecavüz ve darp edip parasını alan Habip Y. (23) tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 

İlçeye bağlı Tosmurlu Köyü'nde eşinden ayrılıp yalnız yaşayan F.Ü.'ye, yaşadığı evde torunu Y. tarafından tecavüz ve darp edilip parası çalındı. Olaydan sonra kaçan zanlı, Jandarma ekipleri tarafından köyün üst kısmındaki dere yatağında ormanlık alanda yakalandı. Jandarma Komutanlığı'ndaki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen şahıs, alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

 

Başından geçen olayı gazetecilere anlatan F.Ü.', torunun daha önce de sık sık kendisini rahatsız ettiğini söyledi. Son yaşanan olayı anlatan Ülker, "Akşam evde yatıyordum. Kapımı sürekli kilitli tutuyordum. Ancak o gün unutmuşum. Karanlıkta sese uyandım ve baktım torunum içerde. Lambayı yakmaya çalıştığım esnada üstüme çullandı ve beni çok kötü dövüp üzerimi soydu. Kendimi kaybetmişim. Kendime geldiğimde sabah olmuştu ve üstüm kan içindeydi. Sonra beni hastaneye götürdüler" dedi.

 

Kimsenin başına böyle bir olayın gelmemesi temennisinde bulunan Ülker, yaşadığı olayın şokunu hala üzerinden atamadığını, korktuğu için de evine gidemediğini, komşularında kaldığını belirtip, devletin kendisini bir sığınma evine yerleştirmesini istedi. Ülker, ilk eşini yıllar önce kaybettiğini, daha sonra ikinci eşiyle evlendiğini ve onunla da kısa süren evliliğin ardından ayrıldığını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem