Atatürk Posterine Çirkin Saldırı!

İzmir'de Bayraklı Kültür ve Dayanışma Derneği'nin önündeki panoya kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi, asılı olan Atatürk posteri de kesildi.Olay, 3 gün önce geçtiğimiz Cuma gecesi Bayraklı İlçesi Anadolu Caddesi 121/A'da meydana geldi.Bayraklı Kültü

Atatürk Posterine Çirkin Saldırı!

İzmir'de Bayraklı Kültür ve Dayanışma Derneği'nin önündeki panoya kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi, asılı olan Atatürk posteri de kesildi.

Olay, 3 gün önce geçtiğimiz Cuma gecesi Bayraklı İlçesi Anadolu Caddesi 121/A'da meydana geldi.

Bayraklı Kültür ve Dayanışma Derneği'nin önündeki panoya kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi, geçtiğimiz yıl, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 87'nci yıldönümü kutlamaları amacıyla özel olarak yapılan ayyıldızlı Atatürk resmi kesildi.

Manzarayı gören dernek yöneticileri polise haber verdi.

Bayraklı Kültür ve Dayanışma Derneği İkinci Başkanı Serhat Öz, "Bu Cumhuriyete ve Atatürk'e yapılan çirkin bir saldırıdır. Panodaki resim gerçekten bizim için çok değerliydi. Olayı hiç kimsenin görmemesi ise çok üzüntü verici" diye konuştu.

Olayla ilgili soruşturma başladan polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem