Aşk Zamanı Nerede Çekiliyor?

Şimdilik Köyceğiz ancak ilerleyen zamanlarda bu durum değişebilir.Aşk Zamanı Dizisi yayın hayatına başlar başlamaz veya tanıtım fragmanı yayınlanınca en çok merak edilecek konu dizinin nerede çekildiği olacaktır. Buradan olarak ilk kez açıklıyoruz.Aşk Zam

Aşk Zamanı Nerede Çekiliyor?

Şimdilik Köyceğiz ancak ilerleyen zamanlarda bu durum değişebilir.

Aşk Zamanı Dizisi yayın hayatına başlar başlamaz veya tanıtım fragmanı yayınlanınca en çok merak edilecek konu dizinin nerede çekildiği olacaktır. Buradan olarak ilk kez açıklıyoruz.

Aşk Zamanı Nerede Çekiliyor?

Edindiğimiz bilgilere göre dizinin çekimler Muğla'nın şirin ilçesi Köyceğiz'de yapılmakta. Şimdilik Köyceğiz ancak ilerleyen zamanlarda bu durum değişebilir. Takipçilerimize Aşk Zamanı Dizisi ile ilgili en güncel bilgileri sunmaya devam edeceğiz.

Orhan, her ne kadar kızlarını bu ufak kasabada daha kolay zapt edebileceğini düşünse de hayat kızlarının önüne yeni aşklar çıkarmaktadır. Sema, babasının düşmanı Yahya'nın adamı olduğunu bilmeden Fikret'le görüşmektedir. Eda, babasına bir kere daha yakalanma pahasına Doktor Levent ile görüşmekten vazgeçmez. Ok yaydan çıkmıştır bir kere... 

Üstelik Orhan'ın kötü şöhreti, burada da peşini bırakmamaktadır. Karıştığı bir olay yüzünden, ezeli düşmanı Emniyet Amiri Tekin tarafından hapse atılır. Bu durum başta büyük kızı Sema olmak üzere kızlarında hayal kırıklığı yaratır.

AŞK ZAMANI 2. BÖLÜM FRAGMANI

Orhan, Türkiye'nin sayılı kabadayılarından biridir. Karısı Güliz, amansız bir hastalığın pençesine düşer ve ölüm döşeğindeyken Orhan'ı kanundışı işler yapmamaya tövbe ettirir. Orhan, karısının bu son isteğini kabul eder. Babalar meclisini toplar ve kabadayılıktan ayrıldığını açıklar. 

GENEL HİKAYE

Orhan'a şart koşarlar: İstanbul'u terk edecek, bir daha ne bu şehre ne de eski işine geri dönecektir. Orhan, bu şartları kabul eder. Orhan'la vedalaşmayan tek bir kişi vardır: O da ezeli rakibi olan Yahya... 

Orhan, Ege'de huzurlu bir kasaba bulur... Kızlarını da yanına alarak, bu güzelim Ege kasabasında, karısına söz verdiği gibi yeni bir hayata yelken açar. Acaba bu huzurlu kasaba, onun gibi eski bir kabadayıyı bağrına basacak mıdır? Belediye Başkanı Reyhan, Orhan kasabaya geldiğinde çok rahatsız olur.

Yapım : Medyalab

Yapımcı : Çağrı GEDİKOĞLU 

Yönetmen : Mahmut Bora Onur

Senaryo : Ali Alper Erze – (alperZ)

Müzik : Hüsamettin Alp Yenier

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem