Anayasa Mahkemesi'nden seçim barajı açıklaması

Anayasa Mahkemesi seçim barajı tartışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şunlar dile getirildi: Gazeteci arkadaşımızın teknik bilgi kapsamında sorduğu bazı sorulara anayasa kuralları çerçevesinde verilen c

Anayasa Mahkemesi'nden seçim barajı açıklaması

Anayasa Mahkemesi seçim barajı tartışmalarıyla ilgili açıklama yaptı. Anayasa Mahkemesi Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada şunlar dile getirildi: Gazeteci arkadaşımızın teknik bilgi kapsamında sorduğu bazı sorulara anayasa kuralları çerçevesinde verilen cevaplardan yorumlar yapılarak bir sonuç çıkarılması tamamen gazetecimizin kendi görüşü ve değerlendirmesinden ibaretti. Görüşülmekte olan bir konu hakkında değerlendirme yapmak ne başkanın ne de üyelerimizin bugüne kadar başvurduğu bir yol olmadığı gibi, böyle bir açıklamanın olumsuz sonuçlarını öngörebilecek yeterli bilgi ve tecrübe sahibi oldukları da izahtan varestedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem