Ambulans yok, kamyonet verelim

Edinilen bilgiye göre, düşerek ayağı kırılan ve bir süre Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 68 yaşındaki yaşlı kadın taburcu edildi. Acil servis önünde sedyede yatarak bekleyen yaşlı kadın, hastaneye gelen yakınları tarafından eve götü

Ambulans yok, kamyonet verelim

Edinilen bilgiye göre, düşerek ayağı kırılan ve bir süre Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 68 yaşındaki yaşlı kadın taburcu edildi. Acil servis önünde sedyede yatarak bekleyen yaşlı kadın, hastaneye gelen yakınları tarafından eve götürülmek için kamyonet kasasına konuldu.

 

Battaniyeye sarılı yaşlı kadın alçılı ayağı ile acı içinde güçlükle kaldırılarak kamyonet kasasına serilen kilimin üzerine yatırıldı. Soğuk havada üzeri açık kamyonet kasasında Çıksorut Mahallesi'ndeki evine kadar yolculuk eden yaşlı kadın, üzerine örtülen yorganla ısınmaya çalıştı.

 

Yaşlı kadının kamyonet kasasında götürüldüğünü gören bazı vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler