Altına yatırım yapacaklar mutlaka okumalı

Cuma günü yaklaşık yüzde 3’lük çıkış yakalayan altın yatırımcılarını biraz da olsa sevindirdi. Ancak yapılan araştırmalara göre altın fiyatlarında gözlemlenen yükseliş çok uzun soluklu olmayacak. Reuters HaberAjansı’nın araştırmasına göre yatırımcılar hal

Altına yatırım yapacaklar mutlaka okumalı
Cuma günü yaklaşık yüzde 3’lük çıkış yakalayan altın yatırımcılarını biraz da olsa sevindirdi. Ancak yapılan araştırmalara göre altın fiyatlarında gözlemlenen yükseliş çok uzun soluklu olmayacak. Reuters HaberAjansı’nın araştırmasına göre yatırımcılar halen onsu 1178 dolardan işlem gören altının yıl sonunda 1000 dolara inmesini öngörüyor.
 
1000 $ KRİTİK EŞİK
 
 
Açıklamalarda 1000 dolar sınırının çok önemli bir eşik olduğu belirtilirken bu seviyeden sonra özellikle maden şirketleri açısından çok zorlu bir dönemin başlayabileceği vurgulanıyor. Diğer yandan doların yeniden değerlenme sürecine girmesinin beklendiği bir aşamada altın almanın kârlı bir yatırım olmaktan çıkacağı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler