Alışverişte çocukları zapt etmenin yolları

Uzmanlar evebeynlerin kuralları evden çıkmadan önce çocuklara belirtmelerini ve nereye gidildiğini söylemeleri gerektiğini söylüyor.Alışveriş sırasında kurallara uyan çocukları günün sonunda ödüllendirmeleri gerektiğini vurgulayan uzmanlar, çocukların dah

Alışverişte çocukları zapt etmenin yolları

Uzmanlar evebeynlerin kuralları evden çıkmadan önce çocuklara belirtmelerini ve nereye gidildiğini söylemeleri gerektiğini söylüyor.

Alışveriş sırasında kurallara uyan çocukları günün sonunda ödüllendirmeleri gerektiğini vurgulayan uzmanlar, çocukların daha dikkatli davranacaklarını söyledi.

Rahatlık ön planda olmalı

Alışverişe çıkan annelerin, çocuklarının peşinden koşacaklarını da göz önünde bulundurmaları gerektiğini söyleyen uzmanlar, rahatlığın ön planda olmasını ve ordan oraya koşturan çocukla baş edebilmek için annenin ayağında rahat bir ayakkabı ve sırtında konforlu bir sırt çantasının olmasının şart olduğunu söylediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler