Albay Öz: Saygımdan susuyorum

Hrant Dink cinayetinde görevi ihmal suçlamasıyla 7 askerle Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanan dönemin Trabzon Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Öz, “Hayal ürünü iddialarla karalanmaya çalışılıyorum” dedi. Öz, “Suskunluğum ölüye ve ailesine sa

Albay Öz: Saygımdan susuyorum

Hrant Dink cinayetinde görevi ihmal suçlamasıyla 7 askerle Trabzon 2. Sulh Ceza Mahkemesi'nde yargılanan dönemin Trabzon Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ali Öz, “Hayal ürünü iddialarla karalanmaya çalışılıyorum” dedi.

 

Öz, “Suskunluğum ölüye ve ailesine saygımdandır” dedi. Ergenekon sanıklarından Emekli Tuğgeneral Veli Küçük'le, Dink cinayetinden iki hafta önce görüştüğü iddia edilen Öz, Avukatı Ali Sürmen aracılığı ile bir açıklama yaptı. Öz, Veli Küçük ile birlikte çekilen fotoğrafın Eylül 2007'de Bilecik İl Jandarma Komutanlığı görevine başlaması nedeniyle, Bilecikli olan Veli Küçük tarafından yapılan ziyaret sırasında çekildiğini belirtti.

 

İDDİALAR HAYAL ÜRÜNÜ

Öz şunları söyledi: “Sanıkların silahı nereden aldıkları, mahkeme huzurunda verilen ifadelerden bellidir. Sanıklara bir çanta para dağıttığım iddia edilmektedir. Bu para nereden gelmiş ve kim getirmiş? Tamamen hayal ürünü bir iddia ile karalanmaya çalışılmaktayım. Aslan Aslan isminde bir sürücüm de yoktur. Bugüne kadar suskun kalmamız, gördüğümüz terbiye gereği ölüye ve ailesine saygıdandır”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem