AK Parti ve CHP'den YSK'ya mühür başvurusu!

Milletvekili seçimlerine ait mühürlerin kullanıldığı sandıklarda kullanılan oyların geçerli sayılması için AK Parti ve CHP YSK'ya başvuruda bulundu.

AK Parti ve CHP'den YSK'ya mühür başvurusu!

Milletvekili seçimlerine ait mühürlerin kullanıldığı sandıklarda kullanılan oyların geçerli sayılması için AK Parti ve CHP YSK'ya başvuruda bulundu. YSK mühür karışıklığına dair nihai kararı vermek için saat 14:00'da toplanıyor.

Gelen son dakika bilgisine göre, AK Parti ve CHP bazı zarflara yanlış mühür basıldığı, bazılarının ise mühürsüz olduğunu belirterek bu oyların geçerli sayılması için YSK'ya başvurdu.

AK Parti, milletvekili seçimlerine ait mühürlerin kullanıldığı sandıklarda kullanılan oyların geçerli sayılması için Yüksek Seçim Kurulu’na başvurdu. CHP de aynı gerekçe ile Yüksek Seçim Kurulu’na başvurdu.  Yüksek Seçim Kurulu 14.00'da toplanacak. Toplantıda mühür karışıklığına dair nihai kararın verilmesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem