Enes Batur, Tulu Bacı ile evlendi mi? Tulu Bacı kimdir?

Sosyal medya fenomeni Enes Batur, Tulu Bacı ile evlendi mi? İşte gerçek!

Enes Batur, Tulu Bacı ile evlendi mi? Tulu Bacı kimdir?

Youtube ile adını duyuran Enes Batur, dün akşam gerçekleştirilen törenle Tulu Bacı iledünya evine girdiği görüldü. Fakat Youtube hesabına yeni bir video ekleyen Enes Batur, evliliğin gerçek olmadığını açıkladı. Peki Enes ile evlendiği iddia edilen Tulu Bacı kimdir, kaç yaşındadır, nerelidir? İşte detaylar

Çektiği eğlenceli videolarla kısa sürede fenomen olan ve başrolünü oynadığı filmle adından sıkça söz ettiren Enes Batur, geçtiğimiz gün evleneceğini açıklayarak düğün davetiyesinin fotoğrafını paylaşmıştı. Ancak yakın zaman sonra yeni filmi vizyona girecek olan Batur'un bu hamlesinin filmin reklamı olduğu iddia edilmişti. 

TULU BACI KİMDİR?

Tulu Bacı, 8 Nisan 1999 Kıbrıs doğumludur. Annesinin adı Denisa babasının adı ise Cem Bacı'dır. İstanbul Üniversitesi Konservatuar bölümünde öğrenimini sürdürmektedir.

Enes Batur, Tulu Bacı ile Evlendi

ENES BATUR KİMDİR?

Antalyalı olan Enes Batur, 9 Nisan 1998 tarihinde dünyaya geldi. Soyadı Sungurtekin olan Enes Batur, Youtube’da bilgisayar ve konsol oyunları hakkındaki inceleme videoları ile üne kavuştu. Başrollerini Ceyda Düvenci ve Bekir Aksoy ile paylaştığı ilk filmi Enes Batur Hayal mi Gerçek mi?, 19 Ocak 2018'de vizyona girdi. Filminde kendi gibi Youtuber olan sevgilisi Başak Karahan da yer aldı ancak ikili 2018’in yaz aylarında ayrılık kararı aldı. Enes Batur, Antalya Bilim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde eğitimini sürdürüyor.

Enes Batur, Tulu Bacı ile Evlendi

Enes Batur, Tulu Bacı ile Evlendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler