Ahmetinejad'ın sırrı ortaya çıktı

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın Türkiye'deki EİT zirvesinin ardından düzenlediği basın toplantısında bir türlü aksilikler yakasını bırakmadı.  Önce salono girişi sırasında İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in fotoğrafı yere düştü sonra ise tercü

Ahmetinejad'ın sırrı ortaya çıktı

İran Cumhurbaşkanı Ahmedinejad'ın Türkiye'deki EİT zirvesinin ardından düzenlediği basın toplantısında bir türlü aksilikler yakasını bırakmadı.

 

Önce salono girişi sırasında İran’ın dini lideri Ayetullah Ali Hamaney’in fotoğrafı yere düştü sonra ise tercüman krizi yaşandı.

 

Toplantıda Türkçe konuşmaları Farsça'ya çevirmekle görevli tercüman kulağına sürekli İngilizce gelince birden salonu terk etti.

 

Buna çok şaşıran İran Cumhurbaşkanı salondakileri de şaşırtarak Türkçe konuşmaya başladı. 'Mütercim çok yorulmuş' diyerek söze başlayan Ahmedinejad'ın böylece Türkçesi'nin de çok iyi olduğu ortaya çıktı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler