Acı haber Adana'ya düştü !

 Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 askerden birinin Adana’nın Feke ilçesinden Uzman Çavuş Erdal Tekin olduğu belirtildi.Siirt'in Pervari ilçesinde takviye amacıyla Jandarma Özel Harekat timini taşıyan İl Jandarma

Acı haber Adana'ya düştü !

 

Siirt'in Pervari ilçesinde askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit olan 17 askerden birinin Adana’nın Feke ilçesinden Uzman Çavuş Erdal Tekin olduğu belirtildi.

Siirt'in Pervari ilçesinde takviye amacıyla Jandarma Özel Harekat timini taşıyan İl Jandarma Komutanlığına ait bir Sikorsky S-70 helikopteri, bu sabah düştü. Helikopterde bulunan 17 asker şehit oldu. Şehitlerden birinin Adana’nın Feke ilçesinden Uzman Çavuş Erdal Tekin olduğu belirtildi.

Feke Kaymakamı Mehmet Balıkçılar ile İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Akgün Baydar ve diğer yetkililer ailesine haber vermek için ilçeye bağlı Gürümze köyüne gittikleri ailesine acı haberi verdikleri öğrenildi. Şehidin, 1 kız bir de erkek kardeşi olduğu ve bekar olduğu bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem