Helikopter "Dadaşları" taşıyordu

  Siirt’in Pervari ilçesi kırsalında düşen helikopterde şehit olan Jandarma Özel Harekat Timi’nin “Dadaşlar” olarak anıldığı öğrenildi.Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı’ndan Pervari ilçesine asker sevkiyatı yapan askeri helikopter, sabah erken saatlerde

Helikopter "Dadaşları" taşıyordu

 

 

Siirt’in Pervari ilçesi kırsalında düşen helikopterde şehit olan Jandarma Özel Harekat Timi’nin “Dadaşlar” olarak anıldığı öğrenildi.

Siirt 3. Komando Tugay Komutanlığı’ndan Pervari ilçesine asker sevkiyatı yapan askeri helikopter, sabah erken saatlerde Pervari ilçesine 16 kilometre uzaklıkta bulunan Doğanca köyü Hasantepe mevkisinde teknik arıza ve sis nedeniyle düşmüştü. Edinilen bilgiye göre askeri helikopterin bölgeye gerçekleştirdiği 3. sorti sırasında meydana gelen kazada, ilk belirlemelere göre 3 subay, 4 astsubay ve 10 uzman çavuş şehit oldu.

Helikopterde şehit olan 3. Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı Özel Harekat Timi’nin “Dadaşlar” ismi ile anıldığı öğrenildi. Siirt ve çevresinde terör örgütüne yönelik başarılı operasyonlara imza atan tim, uzun yıllar terörle mücadele eden askerlerden oluşuyordu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler