5 ATAK Helikopteri Malatya'da

Daha operasyonlara girmeden dünyaya nam salan milli helikopter ATAK, , konuşlanma yeri olan 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığı'na intikal etti.GENELKURMAY AÇIKLADIGenelkurmay Başkanlığı, beş adet ATAK helikopterinin konuşlanma yeri olan 2. Kara Havacılık

5 ATAK Helikopteri Malatya'da

Daha operasyonlara girmeden dünyaya nam salan milli helikopter ATAK, , konuşlanma yeri olan 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığı'na intikal etti.

GENELKURMAY AÇIKLADI

Genelkurmay Başkanlığı, beş adet ATAK helikopterinin konuşlanma yeri olan 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığı'na intikal ettiğini açıkladı.

5 ATAK MALATYA'DA

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, Kara Kuvvetleri Komutanlığıenvanterine giren ve Ankara Güvercinlik'te Kara Havacılık Komutanlığı'nda bulunan beş adet ATAK helikopterinin 5 Kasım 2014 tarihinde konuşlanma yeri olan Malatya 2. Kara Havacılık Alay Komutanlığı'na intikal ettiği kaydedildi.

GÜNEY KORE TALİP OLMUŞTU

ATAK daha operasyonlara girmeden dünyaya nam salmış Milli helikopterin talipleri Türkiye'nin kapısını çalmaya başlamıştı. Güney Kore ATAK'ı alınacak savaş helikopterleri listesine koymuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem