42 öğrenciye gözaltı

İstanbul Üniversitesi’nde IŞİD’in Kobani’ye saldırılarını protesto etmek isteyen öğrencilerle karşıt görüşlü bir grup arasında çıkan satırlı sopalı kavgada 42 öğrenci gözaltına alındı.İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde bir süredir yaşanan IŞ

42 öğrenciye gözaltı

İstanbul Üniversitesi’nde IŞİD’in Kobani’ye saldırılarını protesto etmek isteyen öğrencilerle karşıt görüşlü bir grup arasında çıkan satırlı sopalı kavgada 42 öğrenci gözaltına alındı.

İstanbul Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi’nde bir süredir yaşanan IŞİD gerginliği bugün de devam etti. IŞİD’i protesto etmek isteyen grupla karşıt görüşlü öğrenci grubu arasında kavga çıktı. Satır ve sopaların kullanıldığı kavgaya önce özel güvenlikçiler, ardından çevik kuvvet ekipleri müdahale etti. Olayda toplam 42 öğrenci gözaltına alındı. Üniversitedeki gerginlik sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem