4.0 şiddetindeki deprem korkuttu!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin ölçümlerine göre, demremin merkez üssü Sivrice ilçesi. Bölgeden gelen ilk haberlere göre herhangi bir can ya da mal kaybı yok.Elazığ merkezden de hissed

4.0 şiddetindeki deprem korkuttu!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nin ölçümlerine göre, demremin merkez üssü Sivrice ilçesi. Bölgeden gelen ilk haberlere göre herhangi bir can ya da mal kaybı yok.

Elazığ merkezden de hissedilen deprem kısa süreli paniğe yol açtı. Depremi hisseden vatandaşlar, korku ve panikle dışarı kaçtı. İlk depremden sonra saat 17.31'de bu kez 2.9 büyüklüğünde ikinci bir deprem daha yaşandı. Küçük bir deprem olsa da halk arasında korkuya neden olan sarsıntı nedeniyle vatandaşlar cadde ve sokaklara çıktı. Havaların soğuk olması ve sarsıntıların durması üzerine vatandaşlar tekrar evlerine döndü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem